N з/п
|
Найменування вантажу
|
Періоди року
|
літній
|
перехідний
|
зимовий
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
1
|
Клюква, брусниця та інші плоди й овочі заморожені
|
|
|
20
|
2
|
Картопля пізня
|
|
12
|
|
3
|
Гарбузи
|
|
12
|
|
4
|
Цибуля ріпчаста
|
5
|
15
|
|
5
|
Кавуни
|
|
10
|
|
6
|
Буряк столовий
|
|
10
|
|
7
|
Масло топлене в герметичній упаковці
|
|
8
|
20
|
8
|
Маргарин, жири кондитерські, хлібопекарські та кулінарні
|
|
8
|
20
|
9
|
Масло рослинне в скляних пляшках до 1 л та в банках до 3 л включно, у пластикових пляшках без гофрів у циліндричній частині до 2 л, у металевих бочках до 200 л
|
80
|
80
|
80
|
10
|
Консерви м'ясо-рослинні у жерстяних та скляних банках до 1 л
|
20
|
15
|
10
|
11
|
Консерви м'ясні
|
20
|
30
|
15
|
12
|
Консерви рибні та крабові, крім печінки тріскових риб та пресервів:
|
|
|
|
у маслі
|
20
|
30
|
8
|
у власному соку
|
15
|
20
|
|
13
|
Консерви з печінки тріскових риб
|
15
|
30
|
20
|
14
|
Консерви овочеві:
|
|
|
|
томатна паста:
|
|
|
|
у жерстяних банках
|
15
|
25
|
5
|
у бочках
|
15
|
15
|
5
|
соки томатні сульфітовані, огірки солоні та мариновані, помідори, кавуни, дині, гриби солоні та мариновані, усі інші овочеві маринади в бочках
|
12
|
15
|
5
|
консерви овочеві та соуси, крім зазначених вище
|
20
|
20
|
|
15
|
Консерви фруктово-ягідні:
|
|
|
|
повидло та джеми рідкі в бочках
|
12
|
20
|
10
|
повидло та джеми рідкі, компоти, соуси, пюре, соки, сиропи, екстракти, фрукти в цукровому сиропі та варення в скляних, пластмасових і жерстяних банках та пляшках до 1 л
|
12
|
20
|
5
|
пюре та соки сульфітовані в бочках
|
12
|
15
|
10
|
конфітюри в скляних та жерстяних банках
|
12
|
20
|
5
|
пульпа фруктова в бочках
|
12
|
20
|
10
|
16
|
Консерви молочні:
|
|
|
|
згущене молоко та вершки з цукром, какао та кава із згущеним молоком та цукром
|
20
|
30
|
20
|
молоко згущене без цукру
|
15
|
20
|
5
|
17
|
Мінеральна вода в скляних пляшках до 1 л, у пластикових пляшках до 2 л, скляних банках до 3 л, металевих банках до 0,5 л
|
15
|
10
|
|
18
|
Вино міцне виноградне та плодово-ягідне, у т. ч. десертне, крім сухого
|
20
|
15
|
10
|
19
|
Шампанське пастеризоване в пляшках, затарене в ящики з гофрованого картону
|
15
|
15
|
|
20
|
Пиво пастеризоване в скляних пляшках до 0,5 л, у пластикових пляшках до 2 л, у металевих банках до 0,5 л
|
12
|
12
|
|
21
|
Лікеро-горілчані вироби:
|
|
|
|
горілка міцністю не нижче 40°
|
30
|
30
|
20
|
лікеро-горілчані вироби міцністю не нижче 30°
|
30
|
20
|
10
|
коньяки
|
30
|
20
|
20
|
22
|
Екстракти та концентрати сухі харчові, продукти сублімаційного просушування в герметичній упаковці
|
30
|
30
|
20
|
23
|
Кондитерські вироби (печиво, цукерки, вафлі), крім шоколадних
|
20
|
30
|
30
|