N
з/п
|
Найменування вантажу
|
Температура вантажу на момент завантаження в залежності від температури зовнішнього повітря
|
плюсова
|
мінусова
|
1
|
2
|
3
|
4
|
1
|
Заморожені вантажі: м'ясо всіх видів, в т. ч. кролі, птиця бита та дичина
|
не вище -12
|
не вище -10
|
2
|
Ковбаси: напівкопчені
|
від 0 до -9
|
від +6 до -4
|
сирокопчені
|
при температурі зберігання
|
3
|
М'ясокопченості (окости, грудинка, корейка і т. ін.)
|
не вище 0
|
від +4 до -4
|
4
|
Копченості, залиті жиром, бекон, шпик свинячий, жири тваринні топлені харчові, солонина, язики солоні
|
не вище 0
|
від +4 до -4
|
5
|
Риба, оселедці та рибне філе морожені
|
не вище -15
|
не вище -12
|
6
|
Риба холодного копчення
|
не вище -4
|
від 0 до -3
|
7
|
Оселедці холодного копчення (крім івасі), баликові вироби в'ялені та холодного копчення
|
не вище -4
|
від 0 до -3
|
8
|
Риба та оселедці солоні
|
не вище -6
|
від 0 до -3
|
9
|
Риба в'ялена
|
при температурі зберігання
|
10
|
Масло коров'яче: вершкове та шоколадне
|
не вище -2
|
не вище +6
|
топлене
|
не вище +2
|
не вище +10
|
11
|
Сири сичужні тверді
|
від +2 до +4
|
від +8 до +10
|
12
|
Сири плавлені, бринза
|
від -2 до +4
|
не нижче +5
|
13
|
Маргарин, жири кондитерські, хлібопекарські та кулінарні, сало тваринне
|
не вище +10
|
не вище +15
|
14
|
Майонез
|
при температурі зберігання
|
не нижче +10
|
15
|
Яйця харчові
|
при температурі зберігання
|
не нижче +15
|
16
|
Консерви рибні
|
від 0 до +8
|
не нижче +10
|
17
|
Консерви крабові
|
від +2 до +10
|
не нижче +10
|
18
|
Консерви з печінки різних риб
|
від +1 до +8
|
не нижче +10
|
19
|
Пресерви всякі, оселедці баночного посолу (крім івасі)
|
не вище -8
|
від 0 до -4
|
20
|
Консерви овочеві, фруктово-ягідні та молочні
|
при температурі зберігання
|
не нижче +10
|
21
|
Соки овочеві та плодово-ягідні: пастеризовані
|
при температурі зберігання
|
не нижче +15
|
непастеризовані
|
від 0 до +5
|
від +10 до +15
|
22
|
Соки з цитрусових плодів: лимонний
|
від 0 до +3
|
не нижче +5
|
мандариновий та апельсиновий
|
від 0 до +5
|
не нижче +15
|
23
|
Овочі солоні та квашені, капуста кисла (квашена), гриби відварені, солоні та мариновані в бочках, плоди та ягоди мочені, фрукти мариновані в бочках
|
не вище 0
|
не нижче +4
|
24
|
Шинка нестерилізована, бекон копчений пастеризований
|
не вище 0
|
не нижче +5
|
25
|
Інші м'ясні консерви
|
при температурі зберігання
|
26
|
Пиво: пастеризоване
|
не вище +8
|
не нижче +10
|
непастеризоване
|
не вище +6
|
не нижче +12
|
27
|
Мінеральна вода
|
при температурі зберігання
|
не нижче +12
|
28
|
Напої безалкогольні
|
при температурі зберігання
|
не нижче +12
|
29
|
Вино виноградне та плодово-ягідне
|
при температурі зберігання
|
не нижче +12
|
30
|
Шампанське: після теплової обробки
|
при температурі зберігання
|
не нижче +12
|
яке не пройшло теплової обробки
|
не вище +8
|
не нижче +16
|
31
|
Лікеро-горілчані вироби
|
при температурі зберігання
|
не нижче +12
|
32
|
Коньяки та коньячні спирти
|
при температурі зберігання
|
не нижче +12
|